Escultures, relleus, pintures dibuixos i idees d'Alex Barber Miró. Benvinguts al meu món.

Abstraccio IV: "The way of gold"

Alex Barber "the way of gold" 42cm x 36cm. Tècnica mixta

Alex Barber "the way of gold" 42cm x 36cm. Tècnica mixta

Alex Barber "the way of gold" 42cm x 36cm. Tècnica mixta

De tant en tant abandone el llenguatge figuratiu i em perc pels camins de l'abstracció. Aprofite per experimentar amb els colors i els materials de forma intuïtiva, quasi jugant a vore que trobe, quin nou resultat inesperat trobe.
Una de les coses més complicades és donar-li un títol. Aquesta obra en principi volia nomenar-la "La febre d'or", després vaig pensar en "La quimera del oro" i com que a varies persones que l'han vist els suggeria un mapa, finalment m'he decidit per "els camins del or" però com que m'agrada més com sona en anglés, el títol definitiu és "The way of gold"

Nova secció: Rellotges de Sol

 
 Dario Mira  i jo hem construït alguns rellotges solars. Fa temps que els vam acabar  i per això les fotos i els articles explicant la seua construcció han quedat al fons del meu blog, i pràctiment no tenen visites. Com que estic prou content de com van quedar he decidit donar-los més visibilitat col·locant  un enllaç en la barra dreta del meu blog

Xilografies

Alex Barber. "Peixos" Xilografies


Com que últimament no tinc massa temps per dedicar a les meues escultures o al meu blog, he penjat un muntatge fet amb unes xilografies que vaig fer ja fa prou de temps. Vaig tallar un segell en fusta de faig, i amb pintura acrílica blava i negra vaig fer probes d'estampar sobre paper. El resultat em va semblar interessant i possiblement, quan  tinga més temps  faré un altra prova.